Crash flight MH17

We the people of STNL (the Foundation for Co-operative Trauma Assistance Netherlands) think you heard about the crash of the airplane of Malaysian Airlines
Read more...

Wat is STNL?

Het Samenwerkingsverband Traumahulpverlening Nederland (STNL) is in 2003 ontstaan uit een burgerinitiatief.

STNL werkt vanuit een holistisch mensbeeld dat rekening houdt met het voortleven van zielen na de aardse dood. De hulpverlening strekt zich daarmee in principe ook uit over de periode kort na het overlijden van mensen of dieren.

STNL heeft het karakter van een netwerkorganisatie en wordt gedragen door vele vrijwilligers en betrokkenen, die met de doelstellingen van STNL sympathiseren.

 

Recent toegevoegd artikel:

Tips tegen griep en daarmee ook tegen Corona virussen.

Griep-epidemieën zijn van alle tijden. Op dit moment (maart 2020) heeft zich een griep-epidemie ontwikkeld met een Corona-virus (COVID-19), die steeds groter delen van de wereld treft. Ook Europa is hierdoor getroffen en in Nederland zijn er besmette personen geconstateerd. Er is inzet alom om de risico’s te beperken. De overheid adviseert aandacht voor persoonlijke hygiëne, door lang (zo’n 20 seconden) je handen te wassen en bij hoesten dit in de elleboog te doen.
Hierna volgen enkele aanvullende tips

lees meer

Eerder toegevoegd artikel:

Epidemieën en Pandemieën

Dit artikel is een aanvulling op de meest basale informatie die vorm heeft gekregen in de 7 boekjes van de EHBR-kit, de Eerste Hulp Bij Rampen-kit op deze website

lees meer

 

 

 

Login Form

Radioactieve straling

Wat kun je doen als besmetting met radioactieve deeltjes of blootstelling aan straling dreigt of heeft plaatsgevonden?
De hierbij aangereikte informatie kan niet totaal beschermen bij blootstelling aan radioactieve stoffen en/of straling. Maar met de tips kan wel vermindering van de gevolgen worden bereikt.
Lees meer..